Vinkatten

7 Apr 2011

Hundvin

Varken Vinkatten eller Ölhunden vet hur detta nya vin ska tacklas:

http://blogg.alltommat.se/gunillasvin/2011/04/06/hundvin/

6 kommentarer för “Hundvin”

 1. Kjell Damstedt 13 May 2011, 15:34

  Hej!
  Läste en bedömning om retsinavin från Attica som var gjord av en smakpanel från vinkatten/ölhunden om jag minns rätt. De beskriver i smaken bland annat att det finns en smak av grönsåpa. Något som jag anser vara mycket negativt. Jag är en av många som anser att retsinavin är en mycket bra dryck som passar vid de flesta tillfällen även i sverige. Varför det så ofta skrivs negativa kommentarer om retsina kan jag och de bekanta vi har som gillar retsina inte förstå. Vi har ju alla olika smak vilket man bör ta med i bedömning vid vinprovning. Retsinavinet med sin kådasmak är trots allt ett av de äldsta viner som spårats. Jag vill nog kalla det ett ursprungsvin
  med som alla andra viner en stor skillnad i smak. Kourtaki anser vi vara mycket gott men det finns i Grekland en mängd andra sorter som vi tyvärr inte hittar här på systemet. Svagt att man skall behöva åka till Grekland för att få smakvariationer.

 2. Magnus W 11 Jul 2012, 10:09

  Hej.

  Jag tycker att mobilversionen är onödigt för begränsande när man kör från iPad. Framför allt att man inte kan söka efter ett vin.
  Även att den automatiskt väljer det närmaste bolaget, utifrån positioneringstjänsten, känns också feltänkt. Det är ju inte givet att den närmaste butiken tillhör favoriterna.
  I övrigt en fantastiskt uppskattad funktion
  Mw

 3. Freddie Johansson 17 Dec 2012, 12:01

  Oerhört snipigt och snålt av gunilla… om retsina. Smaker är ju lika skiljaktiga som individer, men hon kunde åtminstone ha påpekat att vintypen brukar uppskattas av dem som gillar medelhavsmat, särskilt det smörgåsbord som i Turkiet och Grekland kallas meze.

 4. external hemorrhoids treatment 1 Mar 2013, 02:19

  Hmm it appears like your website ate my first comment (it was extremely
  long) so I guess I’ll just sum it up what I submitted and say, I’m thoroughly enjoying your blog.
  I too am an aspiring blog blogger but I’m still new to everything. Do you have any recommendations for rookie blog writers? I’d definitely appreciate it.

  My site … external hemorrhoids treatment

 5. Kaly 5 Mar 2013, 19:32

  Hej

  Nu har jag provat alla vinerna som har någorlunda höga poäng på Vinkatten. Kan konstatera att de bedömningar som ligger till grund för poängen är ca 1 år gamla. Samtidigt kommer det ständigt nya viner på bolaget. Är det bara skräp man tar in nuförtiden eller ligger man efter med uppdateringarna på Vinkatten?
  k

 6. hårtransplantation Turkiet 12 Jan 2020, 02:22

  hårtransplantation Turkiet

  Hundvin | Vinkatten

Trackbacks

 1. hårtransplantation Turkiet

Skriv en kommentar!