Vinkatten

27 Apr 2012

Premiär för vinkattens webbapp! (beta)

 

Allt är ännu inte riktigt på plats men det mesta fungerar som det ska, och vi vill gärna låta er användare testa redan nu. Nytt är bland annat:

  • Mobilversionen väljs automatiskt om man surfar in via mobil.
  • Närmaste butik väljs automatiskt, och endast varor i vald butiks sortiment visas i listorna (förutsatt att man tillåter geopositionering).
  • Sidan med detaljerad information om ett vin hämtar lagerstatus i realtid från systembolaget.se.

Om ni har idéer och tankar om förbättringar  (eller vill klaga på något som inte fungerar) –  berätta gärna om det i kommentarsfältet nedan.

Välkomna att besöka vinkatten.se från era mobiler!

7 Apr 2011

Hundvin

Varken Vinkatten eller Ölhunden vet hur detta nya vin ska tacklas:

http://blogg.alltommat.se/gunillasvin/2011/04/06/hundvin/

6 Mar 2011

Lagerstatusen är tillbaka

Nu är vinkatten uppdaterad och visar återigen lagerstatus för valt systembolag. Funktionen är dessutom förbättrad, och visar nu en lista på samtliga förpackningar med pris och hyllinformation (där sådan finns).

22 Feb 2011

Nya systembolaget.se släppt!

Efter lång tid med en gammal och avdankad webbsida har systembolaget äntligen släppt sin nya sajt. Det är en klar förbättring på nästan samtliga plan – luftigare, snabbare och mer lättnavigerat. Vinkatten applåderar!

Dock innebär det att vi temporärt varit tvugna att stänga av en av våra favoritfunktioner tillfälligt. Just nu går det därför inte se aktuellt lagersaldo för ett vin direkt på vinkatten. Vi hoppas kunna lösa detta under de närmaste dagarna. Och det går självklart fortfarande bra att klicka på länken som tar en till systembolagets egna saldosida.

2 Oct 2010

Priserna uppdaterade

Systembolaget ändrade priserna på många av sina viner den första oktober. Vissa viner blev billigare, men gissningsvis höjdes priserna på de flesta. Priserna på vinkatten är i vilket fall som helst uppdaterade nu.

25 Aug 2009

Vinkatten tillbaka

Vinkatten är tillbaka efter sitt sommarlov. Efter att vår favoritkatt har vilat ut är nu siten uppdaterad med massor av nya recensioner. Den stora nyheten är att Charlotte Sjögrens trevliga recensioner från Ica-Kuriren nu också ska hjälpa dig att hitta nya favoritviner.

Vinkatten har också hunnit med att med att lägga till en liten finess. Så fort nya recensioner lagts till om ett vin, så markeras det på sidan. Allt för att du ska kunna hålla dig uppdaterad om vilka viner som äger.

Vi ses!

23 Jun 2009

Välkommen till Vinkatten!

Nu har vinkatten.se öppnat i en beta-version. Vi hoppas att ni kommer gilla denna sajt, och att ni hittar många nya favoritviner här framöver.

Om ni har önskemål om nya funktioner eller vill göra oss uppmärksamma på något som inte fungerar är ni mer än välkomna att kommentera här nedan!